Internet marketing

Internet marketing oftewel het vindbaar maken van uw website voor uw klanten op het internet is complex en continu aan veranderingen onderhevig. Om u hierin te kunnen ondersteunen heeft Vind ons in Portugal.nl haar eigen Internet marketing dienst ontwikkeld. Deze dienst wordt uitgevoerd door een vast kernteam die continu bezig is met het verzamelen van informatie en het toepassen van de laatste technieken.

Onze internet marketing dienstenpakket bestaat uit: 

Gezamenlijk komen we tot een internet marketing strategie!

Samen met u bepalen we een Internet marketing strategie die naadloos aansluit op de door u beoogde doelstellingen en het door u vastgestelde budget. Gedurende de uitvoering van het traject zult u in grote mate betrokken blijven. Het zijn immers uw potentiële klanten waarmee u via de website op internet communiceert!

Meten is weten...

Ook zult u, indien gewenst, steeds meer inzicht krijgen in het benaderen van uw doelgroep. Daarnaast blijft u te allen tijde op de hoogte van de voortgang door middel van rapportages en contactmomenten.

De voordelen van internet marketing bij Vind ons in Portugal.nl:

  • wij zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites van vakantiehuizen, B&B´s of campings op het internet
  • hebben meer dan 10 jaar Internet ervaring evenals een jarenlange kennis van de Portugese markt en de vrijetijdsbranche
  • wij hebben specialisten in huis die continu bezig zijn met het verzamelen van informatie en het toepassen van de laatste technieken
  • u wordt persoonlijk begeleidt bij het succesvol maken van uw website

Internet marketing voor elke fase van uw onderneming!

Vind ons in Portugal.nl levert internet marketing diensten op maat, passend bij uw doelstellingen en budget. Wilt u meer weten over onze internet marketing diensten? Neem contact op voor meer informatie of kijk bij ons dienstenpakket in Internet marketing.

Gratis website scan

Door optimaal op het internet aanwezig te zijn haalt u écht rendement uit de site voor uw vakantiehuis, B&B of camping. Met kleine verbeteringen in techniek en inhoud kunt u al sterk verbeterde resultaten tegemoet zien én uw vakantiehuis meer verhuren. Wij helpen u graag verder en bieden u een gratis Internet marketing scan aan, uitgevoerd door onze professionals!

Lees verder »

Internet marketing dienst

U heeft profiteert al vanaf € 375,- per jaar van onze expertise op het gebied van internet marketing.

Lees verder »

Teksten schrijven

Bent u op zoek naar tekstschrijvers? Onze tekst-schrijvers schrijven aantrekkelijke, goed leesbare teksten. Meer weten? Neem contact met ons op!