Adverteren in zoekmachines

Plaatsing van de advertenties werkt op basis van een biedingssysteem. Er wordt dus door concurrenten tegen elkaar ‘opgeboden’ voor de hoogste positie. De adverteerder bepaalt zelf het maximumbedrag per klik per woord.

Meten van resultaten en optimaliseren...

Onze specialisten wenden al hun kennis en creativiteit aan om een efficiënte combinatie van advertentieteksten en zoektermen uit te werken. Campagnes worden voortdurend geoptimaliseerd door succesvolle zoektermen uit te breiden en de verdeling van het budget te toetsen aan het scoringspercentage.

Samengevat adverteren in zoekmachines

Stap 1: campagne opzetten
Stap 2: Google Adwords account aanmaken
Stap 3: campagne activeren na goedkeuring
Stap 4: beheer campagne en optimalisatie 

Onderneem actie!

Bent u geïnteresseerd in onze dienst adverteren in zoekmachines, of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Gratis website scan

Door optimaal op het internet aanwezig te zijn haalt u écht rendement uit de site voor uw vakantiehuis, B&B of camping. Met kleine verbeteringen in techniek en inhoud kunt u al sterk verbeterde resultaten tegemoet zien én uw vakantiehuis meer verhuren. Wij helpen u graag verder en bieden u een gratis Internet marketing scan aan, uitgevoerd door onze professionals!

Lees verder »