Zoekmachine optimalisatie

Op basis van een vooraf opgesteld Internet marketing plan wordt een Trefwoorden Advies uitgebracht. In het Trefwoorden Advies wordt per woord of zoekzin de kansen op succes afgewogen, vanuit de gestelde doelen en onderwerpen in combinatie met de aanwezige concurrentie en zoekvolumes.

Website optimalisatie

Nadat het Trefwoorden Advies is vastgesteld wordt de site technisch en inhoudelijk geoptimaliseerd zodat de zoekmachines de site perfect kunnen indexeren en waarderen. Bij deze implementatiefase worden ook relevante websites benaderd voor het plaatsen van een link naar de website van de opdrachtgever.

Meten is weten...

De prestaties van de website in de zoekmachines worden continu gemonitord, per trefwoord. Periodiek wordt een rapportage verstrekt met daarin de resultaten in behaalde posities, website statistieken en een verkeersanalyse (waar komen de bezoekers vandaan?).

Samengevat werkwijze zoekmachine optimalisatie

Stap 1: trefwoorden advies
Stap 2: het optimaliseren van teksten (inhoudelijke optimalisatie)
Stap 3: technische analyse en aanpassingen
Stap 4: plaatsen van relevante links
Stap 5: beheer campagne en rapportage

Onderneem actie!

Bent u geïnteresseerd in onze zoekmachine optimalisatie dienst, of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Gratis website scan

Door optimaal op het internet aanwezig te zijn haalt u écht rendement uit de site voor uw vakantiehuis, B&B of camping. Met kleine verbeteringen in techniek en inhoud kunt u al sterk verbeterde resultaten tegemoet zien én uw vakantiehuis meer verhuren. Wij helpen u graag verder en bieden u een gratis Internet marketing scan aan, uitgevoerd door onze professionals!

Lees verder »

Internet marketing dienst

U heeft profiteert al vanaf € 375,- per jaar van onze expertise op het gebied van internet marketing.

Lees verder »