Over ons

Vind ons in Portugal.nl biedt een breed aanbod aan diensten op het gebied van media en internet. Dat doen we met een uitgebreid team van specialisten van onder meer webbouwers, vormgevers, fotografen, tekstschrijvers, redacteurs, internet- en marketingdeskundigen.

Wie zijn we

Vind ons in Portugal.nl is een label van Van der Let & Partners, een veelzijdig internet- en mediabedrijf dat sinds 2009 een specialisatie heeft toegevoegd aan haar dienstenpakket: de vrijetijdsbranche in Portugal.

Wat doen we

Omdat het internet voor eigenaren en verhuurorganisaties een belangrijk verkoopkanaal is, ligt de focus bij Vind ons in Portugal.nl op de online activiteiten. Een betere vindbaarheid en meer bekendheid leiden tot meer bezoekers, boekingen en dus omzet. Samen met u kijken wij waar de kansen liggen om uw rendement te verhogen op een voor u betaalbare maar succesvolle manier. Vanuit een goed doordachte strategie ontwikkelen wij vervolgens een nieuwe of optimaliseren wij uw bestaande website. En ondernemen wij eventueel aanvullende stappen als die nodig zijn.

Contact

Dankzij het unieke aanbod van zowel basic als maatwerk websites, internet marketing en aanvullende marketing diensten, heeft Vind ons in Portugal.nl een (online) marketing oplossing voor elke fase van uw onderneming.

Met het vertrouwen dat onze kennis een goede basis zal bieden voor een toekomstige samenwerking, investeren wij via een gratis internet marketing scan in een eerste kennismaking met u en uw vakantie accommodatie(s).

Met vriendelijke groet,

Simon van der Let
Directeur
Vind ons in Portugal.nl

Onze gegevens

Postadres:
Postbus 496
8440 AL Heerenveen
Nederland

Bezoekadressen:
Herenwal 137
8441 BE Heerenveen
Nederland

E-mail:
info@vindonsinportugal.nl

Telefoonnummer:
(0031) (0)513 654 274

Faxnummer:

(0031) (0)513 654 761

KvK nummer:
01075288

BTW nummer:
8102.59.710.B01