Hulp op afstand

Vind ons in Portugal.nl biedt "hulp op afstand" service aan. Met deze service kunnen wij u snel en eenvoudig van dienst zijn vanaf onze locatie.

Wij bieden deze service voor de volgende doeleinden:

 • demonstratie / uitleg website ontwikkeling en internet marketing
 • training / uitleg website beheersysteem CMS
 • overige zaken 
 • Hoe werkt het?

  Alvorens u gebruik kunt maken van deze service is het belangrijk dat u een internet verbinding heeft. Mocht u door technische redenen geen internet verbinding hebben dan is het voor ons niet mogelijk om u op afstand op deze manier van dienst te kunnen zijn. Ook is het belangerijk dat u telefonisch contact met ons opneemt zodat wij u kunnen begeleiden tijdens de hulp op afstand.

  Mits u telefonisch contact heeft met één van onze medewerkers, verzoeken wij u om via de onderstaande "Download" knop het "hulp op afstand programma" te downloaden. Dit is een klein bestandje die een beveiligde verbinding stabiliseert met één van onze computers. Als u op het icoontje van het programma klikt dan zal het programma de verbinding maken en krijgt u alvorens een bevestiging zodat u weet dat er daadwerkelijk een verbinding is opgezet. Het programma word NIET op uw computer geinstalleerd en kunt u dus meteen laten uitvoeren.  Nadat u de bevestiging heeft gekregen, kunnen wij het probleem opsporen en verhelpen terwijl u meekijkt.   

  Download »

  Nadat u gebruik gemaakt heeft van onze service kunt u simpelweg het programma afsluiten en/of verwijderen en wordt de beveiligde verbinding weer verbroken.

  Onze gegevens

  Postadres:
  Postbus 496
  8440 AL Heerenveen
  Nederland

  Bezoekadressen:
  Herenwal 137
  8441 BE Heerenveen
  Nederland

  E-mail:
  info@vindonsinportugal.nl

  Telefoonnummer:
  (0031) (0)513 654 274

  Faxnummer:

  (0031) (0)513 654 761

  KvK nummer:
  01075288

  BTW nummer:
  8102.59.710.B01