Gratis internet marketing budget verdienen?

U heeft al een Google vriendelijke site die goed vindbaar is? Maar toch vallen het aantal bezoekers en reserveringen tegen? Naast onze tips uit de vorige column over de contactpagina geven we vandaag 4 concrete tips hoe je meer resultaat uit je website kunt halen! 

  1. Verbeter uw homepage
  2. Gratis internet marketing scan
  3. Verdien gratis Internet Marketing budget
  4. Portugal-Vivendas

Verbeter uw homepage

Uit ervaring weten wij dat bezoekers van een website heel snel en intuïtief beslissen om al dan niet verder te kijken op uw website. Uw homepage is het visitekaartje van uw vakantie accommodatie en daarom erg belangrijk. Een bezoeker zal bij een slechte eerste indruk al direct de website verlaten. U moet de aandacht trekken en er voor zorgen dat de bezoeker uitgedaagd wordt om meer te lezen. 

Wat in ieder geval positief werkt is één of meerdere aantrekkelijke foto's op de homepage. Daarnaast is het aan te raden kort maar krachtig te melden wat u precies te bieden heeft. Het klinkt misschien heel logisch maar het komt voor dat een bezoeker er pas na meerdere pagina's achterkomt dat het vakantiehuisje of appartement maar voor 2 personen geschikt is terwijl hij er een zoekt voor 4 personen.

Bezoekers blijken onder meer de volgende zaken belangrijk te vinden:
- locatie (regio en stad)
- aantal personen waarvoor het huis geschikt is
- aantal slaapkamers
- soort accommodatie (vrijstaand, in een complex)
- ligging (landelijk, midden in de stad etc.)

Deze gegevens neemt u het beste op in een sfeerverhaal over uw vakantie accommodatie.

Mocht u de hoop hebben opgegeven om dit te bereiken met uw huidige website dan hebben wij speciaal voor u als ondernemer een Google vriendelijke basic website ontwikkeld waarin u dit overzichtelijk kunt verwerken.

Gratis internet marketing scan

Heeft u een bestaande website en wilt u weten wat de professionals van Vind ons in Portugal.nl van deze website vinden? Met onze gratis internet marketing scan krijgt u inzicht in de status van uw website en de vindbaarheid hiervan op het internet. Uw website wordt inhoudelijk en technisch bekeken en er wordt bepaald hoe uw website scoort op de belangrijkste trefwoorden. Tevens geven wij u concrete tips voor verbetering. Vraag nu direct een internet marketing scan aan  of lees meer over de voordelen van een gratis website van Vind ons in Portugal.nl.

Verdien gratis Internet Marketing budget

Zoeken uw klanten ook het laagste tarief bij de bekende, grote autoverhuurbedrijven? Wij van Vind ons in Portugal.nl bieden u, in samenwerking met eAutohuur, de unieke mogelijkheid om uw klanten deze zoektocht te besparen! Met onze autohuur module kunnen uw klanten voortaan direct een huurauto reserveren op uw website. Daarnaast kunt u met de commissie die u verdient uw website voordeliger laten optimaliseren. Interesse? Neem contact op of bekijk de autohuur module op onze website!

Portugal-Vivendas

Portugal Vivendas is een website met particuliere vakantiehuizen met dagelijks veel bezoekers en boekingen. Het team van Vivendas biedt een betaalbare en effectieve manier om uw vakantiehuis, appartement of bed and breakfast in Portugal extra onder de aandacht te brengen. Zij bieden een uitgebreide service en helpen u om uw vakantie accommodatie zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. U kunt vrijblijvend contact met ze opnemen via info@portugal-vivendas.com of neem een kijkje op www.portugal-vivendas.com om te zien wat zij precies bieden.

Een antwoord op uw vraag?

Heeft u een onderwerp waar u meer over wilt weten? Laat mij het weten en wie weet wordt uw vraag in de volgende clumn behandeld! Heeft u een specifieke vraag over uw website dan kunt u contact opnemen via merijn@vindonsinportugal.nl of mij bellen op 0031 (0)513 654 274.

Expert in (internet) marketing voor vakantieaccommodaties

Deze column moet u als recreatieondernemer in de groeiende markt van vrije tijd, recreatie en toerisme vast aanspreken. Ik hoop dat mijn ervaringen u zullen inspireren.

Vind ons in Portugal.nl levert zoekmachine vriendelijke websites op maat, passend bij uw doelstellingen en budget. Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling of onze internet marketing diensten? Neem contact op of kijk bij ons aanbod in website ontwikkeling of ons dienstenpakket internet marketing.

Gepubliceerd: maandag 14 juni 2010

Overige nieuwsberichten

Gratis website scan

Door optimaal op het internet aanwezig te zijn haalt u écht rendement uit de site voor uw vakantiehuis, B&B of camping. Met kleine verbeteringen in techniek en inhoud kunt u al sterk verbeterde resultaten tegemoet zien én uw vakantiehuis meer verhuren. Wij helpen u graag verder en bieden u een gratis Internet marketing scan aan, uitgevoerd door onze professionals!

Lees verder »

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvangt u nog niet onze e-mailnieuwsbrief met nieuwtjes en gratis tips om uw vakantieaccommodatie(s) meer te verhuren? U kunt zich hier snel aanmelden.