Laadsnelheid website

De laadsnelheid van een site heeft altijd een belangrijke rol gespeeld. Een trage website kan tot gevolg hebben dat pottentiele gasten hun zoektocht afbreken en op zoek gaan naar andere vakantie accommodatie websites. De laadsnelheid van de website wordt echter steeds crucialer. Al enige tijd zijn er signalen dat Google de laadsnelheid van een website mee gaat nemen in de kwaliteitsbeoordeling. Dat betekent dat laadsnelheid medebepalend wordt voor de vindbaarheid van uw website!

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2010

Overige nieuwsberichten

Gratis website scan

Door optimaal op het internet aanwezig te zijn haalt u écht rendement uit de site voor uw vakantiehuis, B&B of camping. Met kleine verbeteringen in techniek en inhoud kunt u al sterk verbeterde resultaten tegemoet zien én uw vakantiehuis meer verhuren. Wij helpen u graag verder en bieden u een gratis Internet marketing scan aan, uitgevoerd door onze professionals!

Lees verder »

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvangt u nog niet onze e-mailnieuwsbrief met nieuwtjes en gratis tips om uw vakantieaccommodatie(s) meer te verhuren? U kunt zich hier snel aanmelden.