Visie

De visie van Vind ons in Portugal.nl is een betere vindbaarheid op het internet en daardoor meer rendement voor zoveel mogelijk particulieren en ondernemers in de vrijetijdsbranche in Portugal.

Ons bedrijfsconcept sluit aan bij die visie door het aanbieden van een brede, kwalitatieve dienstverlening tegen een scherpe prijs.

Brede dienstverlening

Omdat voor eigenaren en verhuurorganisaties van vakantie accommodaties in Portugal het internet een belangrijk verkoopkanaal is, heeft Vind ons in Portugal.nl een duidelijke focus op online activiteiten. Het hele plaatje moet echter kloppen. Daarom bieden wij een breed aanbod van traditionele en vernieuwende diensten op het gebied van internet en media.

U kunt bij ons terecht voor een succesvolle website en doordachte strategie om extra bezoekers op uw website te krijgen door middel van optimalisatie, linkbuilding, betaald adverteren bij AdWords, Marktplaats of Facebook. Daarnaast verzorgen wij ook alle andere middelen die u nodig heeft zoals brochures, mailings, nieuwsbrieven en advertentiecampagnes.

Scherpe prijs

Meer bekendheid en een betere vindbaarheid leiden tot meer boekingen en dus meer omzet. Aan de hand van uw specifieke wensen en doelen bepalen wij samen met u de middelen die nodig zijn om uw rendement te verhogen. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons eigen team van specialisten, kunnen wij deze middelen tegen scherpe prijzen ontwikkelen. 

Gratis scan

Met het vertrouwen dat onze kennis een goede basis zal bieden voor een toekomstige samenwerking, investeren wij graag via een gratis internet marketing scan in een eerste kennismaking met u en uw onderneming.

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u een afspraak maken? Gebruik ons contactformulier of bel (0031) (0)513 654 274.

Gratis website scan

Door optimaal op het internet aanwezig te zijn haalt u écht rendement uit de site voor uw vakantiehuis, B&B of camping. Met kleine verbeteringen in techniek en inhoud kunt u al sterk verbeterde resultaten tegemoet zien én uw vakantiehuis meer verhuren. Wij helpen u graag verder en bieden u een gratis Internet marketing scan aan, uitgevoerd door onze professionals!

Lees verder »