Werkwijze

Bij Vind ons in Portugal.nl hanteren we een heldere werkwijze waarbij de focus ligt op de online activiteiten. Het doel is het rendement van uw vakantie accommodatie(s) verhogen door het verbeteren van de bekendheid en vindbaarheid van uw website. Meer bezoek leidt immers tot meer verhuur en meer omzet.

Stap 1: intake

We beginnen met een goed gesprek. Over wat u wilt bereiken met de verhuur van uw vakantie accommodatie(s), wat uw doelstellingen, wensen en eisen zijn.

Stap 2: strategie uitwerken

Dit gesprek wordt vervolgens uitgewerkt in een plan met daarin een internet marketing strategie. Met een gratis internet marketing scan krijgt u een beeld van hoe goed en hoe vindbaar uw eigen website is.

Stap 3: ontwikkeling of optimalisatie

De nieuwe website wordt ontwikkeld of de bestaande website wordt verbeterd op het gebied van techniek, gebruiksvriendelijkheid, presentatie en uitstraling.

Stap 4: implementatie strategie

De internet marketing strategie wordt geïmplementeerd. We kunnen nu de website optimaal inrichten of u daarin begeleiden. Daarnaast kunnen er andere activiteiten in gang worden gezet zoals advertenties en online en offline acties e.d.

Stap 5: blijvend succesvol

Nadat de website is geoptimaliseerd, is het raadzaam om hem in de gaten te houden. Google, andere zoekmachines maar ook andere aanbieders zijn constant in ontwikkeling. Door extra linkbuilding, advertenties of andere (vervolg)acties houdt u het bezoekersaantal op peil of kunt u het nog meer vergroten.

Meten is weten. Onze statistieken tonen het aantal bezoekers, hoe mensen op uw website komen, hoe vindbaar u bent etc. Analyse van deze statistieken levert inzicht op in wat er eventueel nog meer aan acties nodig is.

Contact

Dit is in grote lijnen onze werkwijze wat betreft de online activiteiten. Heeft u een vraag, opmerking of wilt u een afspraak maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Gebruik ons contactformulier of bel (0031) (0)513 654 274.

Gratis website scan

Door optimaal op het internet aanwezig te zijn haalt u écht rendement uit de site voor uw vakantiehuis, B&B of camping. Met kleine verbeteringen in techniek en inhoud kunt u al sterk verbeterde resultaten tegemoet zien én uw vakantiehuis meer verhuren. Wij helpen u graag verder en bieden u een gratis Internet marketing scan aan, uitgevoerd door onze professionals!

Lees verder »