Advertentiecampagne

De grafische specialisten van Vind ons in Portugal.nl kunnen voor u een advertentiecampagne creëren. Dit is altijd maatwerk waarbij het soort bedrijf, de media waar geplaatst gaan worden, de doelgroep en de doelstelling(en) als belangrijkste factoren meegenomen gaan worden.

Onze vormgevers zorgen er uiteraard voor dat uw eigen look-en-feel consistent doorgevoerd gaan worden in de advertentie(s).

Doordat we beschikken over een ruim netwerk van uitgevers en media, en hiermee speciale prijsafspraken hebben gemaakt, kunnen we scherpe tarieven bieden voor al uw advertentieplaatsingen.

Het is tevens mogelijk dat Vind ons in Portugal.nl voor u een mediaplan maakt (op basis van uw mediabudget) en een tijdige aanlevering, op een correcte manier, van het advertentiemateriaal bij de diverse media verzorgt.

De grafische specialisten van Vind ons in Portugal.nl bestaan uit een team van vormgevers (ontwerp) en DTP-ers (opmaak) met een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp en opmaak.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of laat ons u terugbellen.

Bel mij terug contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

captcha

Verzenden

Direct aanvragen

Wilt u direct een domein registreren? Gebruik het contactformulier om uw bestelling door te geven. Wij nemen daarna contact met u op om de domeinregistratie af te ronden!