Website analyses

Een website kan altijd beter: meer bezoekers, hogere conversies. Vind ons in Portugal.nl helpt u te meten, te analyseren en te verbeteren. Onze medewerkers kijken met een objectieve blik naar uw website. Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van website ontwikkeling en internet marketing zijn wij in staat uw website goed te analyseren.

Onze analyse kan alle onderdelen van een website bevatten: effectiviteit, functionaliteit, inhoud, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving en techniek. Hierbij zijn website statistieken onmisbaar: meten is weten!

Met de uitkomst kunnen wij een goede analyse maken van de prestaties van uw website, gevolgd door bruikbare adviezen en concrete verbeterpunten waarmee u direct aan de slag kunt. Wij kunnen eventueel ook de aanpassingen voor u realiseren. Nadat aanpassingen gedaan zijn meten we vervolgens het resultaat. Desgewenst kunnen we dit in een continu proces monitoren.

Onze dienstverlening voor analyse kan ingezet worden voor het opnieuw ontwikkelen van uw website, het doorvoeren van technische verbeteringen of herinrichting van uw content.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen graag contact met u op.

Bel mij terug contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

captcha

Verzenden

Gratis website scan

Door optimaal op het internet aanwezig te zijn haalt u écht rendement uit de site voor uw vakantiehuis, B&B of camping. Met kleine verbeteringen in techniek en inhoud kunt u al sterk verbeterde resultaten tegemoet zien én uw vakantiehuis meer verhuren. Wij helpen u graag verder en bieden u een gratis Internet marketing scan aan, uitgevoerd door onze professionals!

Lees verder »