Huisstijl ontwikkeling

Onder de huisstijl verstaan we de externe visuele presentatie van een bedrijf door middel van o.a. eigen briefpapier, vervolgpapier, enveloppen en visitekaartje(s).

Vind ons in Portugal.nl creëert voor u een eigen identiteit (herkenbare look-en-feel) die we vervolgens doorvoeren in alle gewenste huisstijlobjecten. Daarnaast is het van belang dat deze identiteit ook consistent doorgevoerd gaat worden in het eventuele drukwerk. Vind ons in Portugal.nl kan dit voor u bewaken.

Een herkenbare eigen identiteit is belangrijk, omdat uw (potentiële) klanten uw uitingen gaan herkennen waardoor deze elkaar gaan versterken.

Een voorbeeld: een potentiële klant ziet uw advertentie in een magazine en bezoekt daarna uw website. Hij of zij vult vervolgens een aanvraagformulier in en krijgt een brochure toegestuurd. Indien de uitstraling bij alle facetten uniform is (advertentie, website en brochure) zorgt dit voor herkenbaarheid en wekt het vertrouwen bij de doelgroep.

De grafische specialisten van Vind ons in Portugal.nl bestaan uit een team van vormgevers (ontwerp) en DTP-ers (opmaak) met een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen van o.a. logo’s en huisstijlen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of laat ons u terugbellen.

Bel mij terug contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

captcha

Verzenden

Aanvragen website

Wilt u meer informatie over succesvol uw vakantiehuis verhuren? Neem dan contact met ons op om uw eisen en wensen door te nemen. Wij staan u graag te woord!