Klantenbinding

De  module klantenbinding wordt aan de website en het CMS gekoppeld. De module klantenbinding is ontwikkeld voor het verzenden van mailingen aan een opgebouwd mailbestand. Met de mailmodule is het mogelijk mailingen te versturen vanuit een uitstraling die aansluit bij uw eigen huisstijl en website ontwerp.

De inhoud van de mailingen worden in een sjabloon geladen en zijn zelf te beheren via de content-editor (WYSYWIG), dus o.a. met plaatjes en links op te maken.

De mailmodule is optimaal ontwikkeld voor het verzenden van mailingen naar (klanten) bestanden tot 1000 mailadressen per mailing. Daarbij biedt het systeem o.a. de volgende mogelijkheden:

-    beheren contactpersonen
-    beheren mailinglisten
-    beheren mailing
-    versturen mailing
-    preview mailing
-    statistieken beheer
-    integratie opt-in / opt-out op website

Met de integratie van de module wordt het voor de bezoekers van uw websites mogelijk om zich aan- en af te melden van de mailinglijst. Iedere aan- en afmelding wordt automatisch binnen een mailinglijst geplaatst die bedoeld is voor de website waarbinnen de aan- of afmelding verwerkt is.

Voor de aan te koppelen website wordt een eigen sjabloon gemaakt op basis waarvan de mailingen verstuurd worden.

Basic websites

U heeft al een basic website voor het verhuren van uw vakantiehuis of camping vanaf €1.150,-. U profiteert dan van standaard functionaliteiten, binnen uw eigen look & feel en doelstellingen.

Lees verder »