Losse informatiepagina’s

De website geeft de mogelijkheid informatiepagina’s te tonen die niet perse onder een menu geplaatst behoeven te zijn. De losse informatiepagina’s worden over het algemeen gebruikt voor het geven van extra verdieping op specifieke onderwerpen.

Met behulp van losse informatiepagina’s wordt informatie geboden aan bezoekers die hier daadwerkelijk geïnteresseerd in zijn. Oftewel bezoekers die dieper op een bepaald onderwerp in gaan. Ook worden de losse informatie pagina’s gebruikt om specifieke onderwerpen te versterken ten behoeve van de internet marketing strategie.

De losse informatiepagina’s zijn te plaatsen in het voetregelmenu (menu onder iedere pagina in de website) en onder de attentielinks. Ook is het mogelijk de losse informatiepagina’s door middel van links op overige informatie pagina’s aan te roepen.

Basic websites

U heeft al een basic website voor het verhuren van uw vakantiehuis of camping vanaf €1.150,-. U profiteert dan van standaard functionaliteiten, binnen uw eigen look & feel en doelstellingen.

Lees verder »