Uitgebreid contentbeheer

Door het uitgebreide contentbeheer is het mogelijk uw pagina's efficienter te beheren en uw bezoeker beter door de website te sturen.

Het uitgebreide contentbeheer bestaat uit de mogelijkheid tot het beheren van extra contentblokken en afbeeldingsblokken.

Met behulp van de Contentblokken module is het mogelijk om Contentblokken aan te maken welke opgenomen kunnen worden binnen modules met een uitgebreide content-editor. Een contentblok bestaat uit een titel, een unieke code en content welke zelf op is te maken via de content-editor. Om een contentblok op te nemen in een pagina op de website kan via het cms op de gewenste locatie een speciale tag plus de unieke code geplaatst worden. Op de website wordt de unieke code automatisch vervangen door de inhoud van het refererende contentblok.

Met behulp van de Afbeeldingblokken module is het mogelijk om afbeeldingblokken aan te maken welke gekoppeld kunnen worden aan pagina's in het Pagina CMS en pagina's in de module Landingpages. Een afbeeldingblok bestaat uit een titel, kan meerdere afbeeldingen bevatten en een link naar een pagina binnen de website. Zodra er meerdere afbeeldingen aan een afbeeldingblok gekoppeld zijn zullen de afbeelding willekeurig worden ingeladen bij een pagina verversing.

Basic websites

U heeft al een basic website voor het verhuren van uw vakantiehuis of camping vanaf €1.150,-. U profiteert dan van standaard functionaliteiten, binnen uw eigen look & feel en doelstellingen.

Lees verder »