Uitgebreide navigatiemogelijkheden

Door middel van uitgebreide navigatiemogelijkheden kunt u uw website voorzien van een grote hoeveelheid informatie zonder uw bezoeker te laten verdwalen. Door middel van heldere uitgebreide navigatiemogelijkheden is het mogelijk uw website in extra segmenten onder te verdelen (horizontaalmenu) of op overzichtelijke wijze extra links te bieden vanuit een uitgebreid footer menu.

De uitgebreide footer geeft de mogelijkheid om gecategoriseerd menu onderdelen te beheren die standaard op alle pagina’s binnen de website aanwezig zijn. Een item kan gekoppeld worden aan informatiepagina’s binnen de website of kan een link naar een externe URL bevatten.

De module horizontaalmenu geeft de mogelijkheid om menu onderdelen te beheren die standaard op alle pagina’s binnen de website aanwezig zijn. Een horizontaalmenu item kan gekoppeld worden aan informatiepagina’s binnen de website of kan een link naar een externe URL bevatten.

Basic websites

U heeft al een basic website voor het verhuren van uw vakantiehuis of camping vanaf €1.150,-. U profiteert dan van standaard functionaliteiten, binnen uw eigen look & feel en doelstellingen.

Lees verder »