Website beheer CMS

U kunt het beheer van uw website uitbesteden aan Vind ons in Portugal.nl. Maar met ons eigen ontwikkelde website beheer CMS of Content Management System is het onderhoud van uw website in ieder geval zéér eenvoudig. U kunt teksten en plaatjes op pagina's wijzigen en de prijzen van je vakantieaccommodatie overzichtelijk in tabellen invoegen. Het beheer van uw website verloopt hiermee op efficiënte wijze.

Eenvoudig website onderhoud

Door de herkenbare vormgeving en functionaliteit kan iedereen werken met het CMS systeem. Met behulp van een WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get Editor) kunt u direct de inhoud wijzigingen op de pagina's waar deze getoond wordt.

CMS ook voor bestaande websites

Het Content Management Systeem is ook toepasbaar in uw bestaande website. Het is in uw site in te voeren zonder dat de vormgeving van uw website aangepast moet worden. Vanzelfsprekend is het geen enkel probleem om gelijktijdig aanpassingen en verbeteringen in uw bestaande site door te voeren naar gelang uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Eenvoudig uit te breiden CMS

Het uitbreiden of aanpassen van uw website in de toekomst vormt geen enkel probleem bij het gebruik van het Content Management Systeem. Zo heeft u altijd een systeem dat zich geheel aanpast naar uw wensen en eisen.

Zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie...

Het CMS van Vind ons in Portugal stelt u in de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie. Het Content Management Systeem stelt u in de gelegenheid om:

  • iedere pagina te voorzien van een unieke title tag
  • zoekmachine-vriendelijke URL te maken
  • een kop en meerdere tussenkoppen te maken (H1, H2 en H3)
  • linkjes of hyperlinks te wijzigen of aan te maken met een eigen titel 
  • handmatig meta description op elke pagina aan te passen
  • de Alt-tekst of alternatieve tekst bij een afbeelding te weergeven
  • je eigen contact- en reserveringsformulier samen te stellen
  • veranderingen aan je navigatie aan te brengen of pagina's toe te voegen

Daarnaast heeft Vind ons in Portugal.nl diverse modules die geïntegreerd kunnen worden het CMS waardoor u een hoger rendement kunt behalen uit uw website. De onderstaande modules kunnen daar een bijdrage aan leveren:

Opties Content Management Systeem

Het aantal opties en mogelijkheden van het Content Management Systeem zijn vrijwel onbeperkt. Geheel op maat kunnen wij modules voor u ontwikkelen. Dergelijke uitbreidingen van het Content Management Systeem kunnen op ieder gewenst tijdstip plaats vinden. Naast maatwerk modules heeft Vind ons in Portugal.nl een scala aan standaard modules beschikbaar die geïntegreerd kunnen worden in uw CMS.

Onderneem actie!

Wilt u een demonstratie of heeft u vragen over de mogelijkheden van ons Content Management Systemen? Neem dan contact met ons op!

Bel mij terug contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.

captcha

Verzenden

Basic websites

U heeft al een basic website voor het verhuren van uw vakantiehuis of camping vanaf €1.150,-. U profiteert dan van standaard functionaliteiten, binnen uw eigen look & feel en doelstellingen.

Lees verder »

Maatwerk website

Stelt u hoge eisen aan uw eigen website? Bij ons kunt u uw eigen website voor het verhuren van uw huis of camping volledig op maat laten ontwikkelen. Op basis van uw eigen identiteit en doelstellingen ontwikkelen wij uw maatwerk website met een 100% eigen gezicht.

Lees verder »

Module overzicht

Vanuit het grote aanbod van modules heeft u de mogelijkheid uw website volledig naar eigen wens samen te stellen. Iedere module heeft haar eigen mogelijkheden.

Lees verder »

Aanvragen website

Wilt u meer informatie over succesvol uw vakantiehuis verhuren? Neem dan contact met ons op om uw eisen en wensen door te nemen. Wij staan u graag te woord!