Website aanbod

Vind ons in Portugal.nl ontwikkelt websites op maat, passend bij uw eigen doelstellingen en budget. Dankzij het unieke aanbod van zowel basic websites als maatwerk websites heeft Vind ons in Portugal.nl een oplossing voor elke fase van uw onderneming.

Zowel de basic- als maatwerk websites worden ontwikkeld vanuit een technische basis welke aansluit bij alle eisen waar een goede website aan dient te voldoen. Eenvoudig te beheren en zeer doeltreffend op het gebied van de vindbaarheid en het bereiken van het gewenste contactmoment met uw doelgroep.

Basic website "instapmodel website"

Onze basic websites kunt u ervaren als een instapmodel. U krijgt de beschikking over uw eigen, zelf te beheren website welke aansluit bij uw eigen huisstijl. De website bevat een herkenbare en overzichtelijke indeling met voldoende ruimte voor uw eigen tekst en inhoud. De standaard oplossing is uit te breiden met de door u gewenste onderdelen zoals een gastenboek, mailsysteem, etc.

Maatwerk website

Wanneer u hogere eisen stelt aan uw eigen website dan kunt u uw website volledig op maat laten ontwikkelen. Op basis van uw eigen doelstellingen en identiteit geeft Vind ons in portugal.nl uw website een 100% eigen gezicht waar uw bezoekers zich direct in zullen herkennen. Door de informatiestromen binnen uw website volledig op maat te ontwikkelen haalt u het maximale uit uw website.

Behalve het technisch realiseren van uw website kunt u ook van onze overige diensten gebruik maken, zoals het schrijven van teksten, of het maken van vertalingen.

Onderneem actie!

Wilt u meer weten over onze aanbod van website ontwikkeling, of onze overige diensten? Neem dan contact met ons op en vraag een demonstratie aan.

Basic websites

U heeft al een basic website voor het verhuren van uw vakantiehuis of camping vanaf €1.150,-. U profiteert dan van standaard functionaliteiten, binnen uw eigen look & feel en doelstellingen.

Lees verder »

Maatwerk website

Stelt u hoge eisen aan uw eigen website? Bij ons kunt u uw eigen website voor het verhuren van uw huis of camping volledig op maat laten ontwikkelen. Op basis van uw eigen identiteit en doelstellingen ontwikkelen wij uw maatwerk website met een 100% eigen gezicht.

Lees verder »

Module overzicht

Vanuit het grote aanbod van modules heeft u de mogelijkheid uw website volledig naar eigen wens samen te stellen. Iedere module heeft haar eigen mogelijkheden.

Lees verder »