Basic websites

De basic websites van Vind ons in Portugal.nl zijn geen standaard websites. Met een basic website doet u geen concessies op het gebied van uitstraling en/of technische mogelijkheden. U krijgt de beschikking over uw eigen, zelf te beheren website welke naadloos aansluit bij uw eigen huisstijl.

Een basic website van Vind ons in Portugal.nl bestaat uit:

  • een op maat gemaakt website ontwerp binnen ons basic stramien
  • door ons geselecteerde modules die naar wens uit te breiden zijn
  • meertaligheid om de website te tonen in drie talen  
  • website beheer CMS voor aanpassingen in tekst, foto's, etc. door te voeren

Voordelen basic website

Het voordeel van een basic website ten opzichte van een volledig maatwerk ontwikkelde website is dat er al veel denkwerk is verricht. De basic website is een product welke ontwikkeld is speciaal voor de gemiddelde ondernemer met een eigen vakantieaccommodatie in Portugal. Vanuit onze ervaringen is er een product ontstaan die u de mogelijkheid geeft om voldoende tekst en uitleg te geven over uw eigen accommodatie en uw doelgroep op een juiste en professionele wijze aan te kunnen spreken.

Eigen identiteit en makkelijk uit te breiden...

De website bevat een herkenbare en overzichtelijke indeling met voldoende ruimte voor uw eigen tekst en inhoud. Uiteraard kunnen onze tekstschrijvers ook teksten voor uw website schrijven. De basic website oplossing is vervolgens uit te breiden met de door u gewenste modules, zoals een gastenboek, mailsysteem, etc.

Onderneem actie!

Heeft u vragen over onze basic websites, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op om uw wensen en eisen door te nemen.

Demo basic website

Bekijk hier onze demo basic website! Wilt u een persoonlijke demonstratie en zo een beter beeld krijgen over de mogelijkheden en voordelen van een basic website? Neem dan contact op voor een demonstratie.

Aanvragen website

Wilt u meer informatie over succesvol uw vakantiehuis verhuren? Neem dan contact met ons op om uw eisen en wensen door te nemen. Wij staan u graag te woord!