Module overzicht

Stel uw eigen website samen! Vanuit het grote aanbod van modules heeft u de mogelijkheid uw website volledig naar eigen wens samen te stellen. Iedere module heeft haar eigen mogelijkheden. U gebruikt een module om informatie op een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke manier te tonen, meer dynamiek aan uw website te geven of uw bezoeker door middel van extra mogelijkheden om met u in contact te komen.

Onze basic websites zijn samengesteld uit de meest voorkomende en minimaal noodzakelijke modules om uw website tot een succes te brengen. De modules welke al in de basic websites zijn opgenomen vindt u in onderstaande overzicht.

Onderneem actie!

Heeft u vragen over de werking van een module of welke mogelijkheden een module voor u te bieden heeft? Neemt u dan contact met ons op.

Modules basic website
Informatiepagina’s
Formulieren
Meertaligheid
Contact
Route
Reserveren
Links
Navigatiemogelijkheden
Autoverhuur
Losse informatiepagina’s
Homepage blokken
Call-to-action elementen

Onderstaande modules zijn uitbreidingen op de basic website en helpen u om meer rendement uit uw basic website te halen. Door bijvoorbeeld een Gastenboek op uw website te plaatsen geeft u de bezoekers de mogelijkheid positieve reacties achter te laten; er is geen betere referentie dan een tevreden klant.

Uitbreidingsmodules
Nieuwsmodule
Vacatures
Agenda
Zoekmachine marketing module
Filmbestanden
Stuur door naar een bekende
Uitgebreid contentbeheer
Pathfinder
Zoekfunctie
Uitgebreide navigatiemogelijkheden
Voetregelmenu
Veel gestelde vragen
Printen
Tag cloud
RSS feed
Gastenboek
Accommodaties
Fotoalbum
Locaties
Medewerkers
Klantenbinding
Beschikbaarheidkalender
Geplande activiteiten
Extra taal
Budget statistieken
Professionele statistieken

Wilt u een uitbreiding aan uw website laten doorvoeren maar weet u niet welke module hiervoor het meest geschikt is, of heeft u de indruk dat de door u gewenste module niet in bovenstaande lijst voor komt? Neemt u dan contact met ons op!

Basic websites

U heeft al een basic website voor het verhuren van uw vakantiehuis of camping vanaf €1.150,-. U profiteert dan van standaard functionaliteiten, binnen uw eigen look & feel en doelstellingen.

Lees verder »

Maatwerk website

Stelt u hoge eisen aan uw eigen website? Bij ons kunt u uw eigen website voor het verhuren van uw huis of camping volledig op maat laten ontwikkelen. Op basis van uw eigen identiteit en doelstellingen ontwikkelen wij uw maatwerk website met een 100% eigen gezicht.

Lees verder »

Aanvragen website

Wilt u meer informatie over succesvol uw vakantiehuis verhuren? Neem dan contact met ons op om uw eisen en wensen door te nemen. Wij staan u graag te woord!