Zoekmachine marketing module

Met behulp van de Zoekmachine marketing module krijgt u aanvullende mogelijkheden om uw website beter vindbaar te maken.

Zo krijgt u de mogelijkheid tot het beheren van Landingspagina's. Landingspagina's geven u de mogelijkheid belangrijke zoekwoorden verbeterd in de website op te nemen.

Door teksten te schrijven speciaal gericht op zoekopdrachten en/of specifieke probleemstellingen zorgt voor een verhoogde vindbaarheid en verbeterde conversie (bereiken van het doel). Bezoekers komen namelijk als eerste in aanraking met de website op de landingpage.

Een landingspage zal een aantal zaken direct ‘raken’;
•    herkenning van de geboden informatie
•    ben ik hier op de juiste website beland?
•    bij wie ben ik beland, is dit betrouwbaar?
•    aansprekend(e) beeld(en) om aandacht vast te houden en interesse te wekken
•    duidelijke formulering van het aanbod of de boodschap
•    hoe ga ik over tot actie, hoe kom ik meer te weten?

Een extra mogelijkheid binnen de Zoekmachine marketing module is het zelf kunnen beheren van redirects. Met behulp van de Redirects module is het mogelijk oude pagina’s door te verwijzen naar een nieuwe pagina. Door middel van het invoeren van een oude URL en een nieuwe URL wordt de oude URL automatisch doorverwezen naar de nieuwe. Pagina’s die geïndexeerd zijn in de zoekmachines of zijn opgeslagen door gebruikers (favorieten, bookmark) worden dan automatisch op een juiste manier doorverwezen.

Basic websites

U heeft al een basic website voor het verhuren van uw vakantiehuis of camping vanaf €1.150,-. U profiteert dan van standaard functionaliteiten, binnen uw eigen look & feel en doelstellingen.

Lees verder »

Maatwerk website

Stelt u hoge eisen aan uw eigen website? Bij ons kunt u uw eigen website voor het verhuren van uw huis of camping volledig op maat laten ontwikkelen. Op basis van uw eigen identiteit en doelstellingen ontwikkelen wij uw maatwerk website met een 100% eigen gezicht.

Lees verder »

Aanvragen website

Wilt u meer informatie over succesvol uw vakantiehuis verhuren? Neem dan contact met ons op om uw eisen en wensen door te nemen. Wij staan u graag te woord!