Werkwijze

Vind ons in Portugal.nl realiseert websites op basis van een projectmatige aanpak. Zodra er een overeenstemming is over de de omschreven onderdelen van uw website, wordt er begonnen met de realisatie van uw internetproject. Om vlotte communicatie en flexibel handelen te garanderen heeft u bij Vind ons in Portugal.nl persoonlijk contact met de projectleider.

Plan van aanpak...

Vind ons in Portugal.nl hanteert voor de ontwikkeling van websites een vast plan van aanpak. Hieronder vindt u de fasen die in het project worden doorlopen.

Fase 1 t/m 3: Project voorbereiding, projectorganisatie en risicoanalyse

In de beginfase van het project is de opdrachtformulering van groot belang. Belangrijke onderdelen zoals de doelstelling, de wensen en eisen en budget worden vastgesteld. Aan de hand van deze gegevens wordt al snel duidelijk wat voor u de juiste oplossing is; het optimaliseren van uw bestaande website, het ontwikkelen van een basic website of het ontwikkelen van een maatwerk oplossing.

Fase 4 t/m 6: Functioneel ontwerp, grafisch ontwerp en technisch ontwerp

Om duidelijk inzicht in het gewenste eindresultaat te verkrijgen wordt er een functioneel ontwerp beschreven. Dit functioneel ontwerp beschrijft de uiteindelijke invulling van uw website; welke informatie dient er getoond te worden en welke functionaliteiten dient de website te bevatten (gastenboek, reserveringsmodule, etc.).

Indien het gewenste eindresultaat binnen de basic oplossing past, dan is direct duidelijk wat voor u de kosten zijn. De basic website heeft voor u een ruime hoeveelheid aan functionaliteiten, daarnaast zijn er nog eventuele losse uitbreidingen te benoemen.

Indien het een maatwerk oplossing betreft zal het functioneel ontwerp uitgebreid worden tot een heldere offerte, eventueel voorzien van een grafisch ontwerp.

Fase 7 t/m 9: Informatie vergaring, optimalisatie website en nazorg

In welke mate Vind ons in Portugal.nl uiteindelijk uw website verzorgt is geheel aan u om te bepalen. Zo is het mogelijk om ook de teksten, fotografie, vertalingen, etc. door ons te laten leveren.

Onderneem actie!

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Basic websites

U heeft al een basic website voor het verhuren van uw vakantiehuis of camping vanaf €1.150,-. U profiteert dan van standaard functionaliteiten, binnen uw eigen look & feel en doelstellingen.

Lees verder »

Maatwerk website

Stelt u hoge eisen aan uw eigen website? Bij ons kunt u uw eigen website voor het verhuren van uw huis of camping volledig op maat laten ontwikkelen. Op basis van uw eigen identiteit en doelstellingen ontwikkelen wij uw maatwerk website met een 100% eigen gezicht.

Lees verder »

Aanvragen website

Wilt u meer informatie over succesvol uw vakantiehuis verhuren? Neem dan contact met ons op om uw eisen en wensen door te nemen. Wij staan u graag te woord!